Vårt mål är att ha 100% nöjda kunder. – Den som anlitar oss för ett byggprojekt behöver inte söka kompetens någon annanstans. Vår specialitet är att kunna ta ansvaret för ett projekt från början till slut. Vi samarbetar med så väl arkitekter som el-, vvs- och övriga branschkonsulter.


Bcab är ett sammansvetsat gäng med lång erfarenhet både inom sina respektive områden och av att arbetatillsammans. En annan viktig aspekt är tidsvinsten. Genom att kapa ledtiderna blir projekten alltid klara i tid, eller till och med tidigare.
Vårt företag arbetar strikt efter branschens kvalitets- och miljöprogram, men utöver det har vi även tagit fram ett eget program som ger vårt arbete full transparens gentemot kunden. Det lanseras i höst och är en viktig milstolpe när det gäller att kvalitetssäkra vårt arbete.


Konsument är till huvuddelens företag. De får en egen inloggning på webben och kan där följa hur arbetet fortlöper, vilka kontroller som utförts och vem som är ansvarig för de olika momenten. Bland mycket annat. Kompetenta,pålitliga,punktliga och prisvärda.

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.